Община Стара Загора организира днес онлайн семинар на тема Възможностите

...
Община Стара Загора организира днес онлайн семинар на тема Възможностите
Коментари Харесай

Община Ст. Загора проведе среща с представители на шведския бизнес

Община Стара Загора провежда през днешния ден онлайн семинар на тематика „ Възможностите за вложение в Стара Загора и района “. По време на него началникът на отдел „ Инвестиции “ Росица Райкова, промотира района пред шведски компании и изискванията за развиване бизнес, като акцентът беше подложен върху няколко бранша: ИТ, винопроизводство и автомобилостроене.

В рамките на работната среща беше показана подробна информация за Община Стара Загора и района. Доктор Румяна Грозева, член на борда на шефовете на Индустриална зона „ Загоре “ и изпълнителен шеф на Агенцията за районно икономическо развиване Стара Загора срещна представителите на бизнеса с опциите за вложение в Зоната.

Участие в онлайн срещата взе и  Стефан Шоселов, член на работодателския клуб Стара Загора и ръководител на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България за област Стара Загора, който показа развиването на локалните вложители и вероятностите за развиване от позиция на българския бизнес.

Участниците се срещнаха и с опциите за образование, които оферират Тракийския университет. Участие в събитието взеха още националният представител Радостин Танев, Валентин Стоев, консултант и началник работа „ Търговско - стопански въпроси “ към Посолството на Република България в Стокхолм, Стефан Бенгтсон, ръководител на Шведско-българската комерсиална камара и представители на българския и шведския бизнес.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР