Община Стара Загора бе отличена в категория Успешна община“ на

...
Община Стара Загора бе отличена в категория Успешна община“ на
Коментари Харесай

Стара Загора с отличие от БАИ

Община Стара Загора бе отличена в категория „ Успешна община “ на влиятелните награди „ Инвеститор на годината 2019 ”, проведени от Българската организация за вложения (БАИ).

От името на кмета на общината Живко Тодоров премията получи неговият заместител Милена Желева. „ Вярвам, че стъпките, които вършим ръка за ръка са положителни, когато Общината, страната и вложителите вървят дружно. Пример за това е Индустриална зона „ Загоре “. Тя е към този момент със 70 % построена инфраструктура, чакаме вложителите да стартират градежа на предприятията си “, сподели Желева. „ В Стара Загора имаме доста добър бизнес климат, а Общината е добър и предвидим сътрудник. Благодаря на вложителите, които избират Стара Загора, с цел да се развиват. По този метод и младежите ще остават в нашия прелестен град - да работят, да основават фамилии и да образоват децата си “, добави зам.-кметът при приемането на оценката по време на церемонията в София. Желева получи стъклен плакет, грамота и значка, със признака на премиите – Златен бик, от ръководителя на Национална компания  „ Индустриални зони “  Антоанета Барес.

Успехът на една община се мери по опциите, които хората на място получават, с цел да живеят добре и да се развиват там. А това значи работа, облагородена среда, обществена политика, успокоение. Успехът на една община може да се види елементарно. Разпознава се по уредения живот на жителите и сполучливите вложения. В община Стара Загора бе основана първата от европейски вид съвременна индустриална зона – една взаимна самодейност сред Община и Държава, в лицето на Министерство на стопанската система. Това е и основен миг за развиването като цяло на района, мотивираха избора си уредниците.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР