Община Смолян осигурява днес безплатен транспорт на желаещите да посетят

...
Община Смолян осигурява днес безплатен транспорт на желаещите да посетят
Коментари Харесай

Безплатен транспорт за желаещите да участват в тържествата на връх Средногорец

Община Смолян обезпечава през днешния ден безвъзмезден превоз на искащите да посетят тържествата на връх Средногорец, осведомят от пресцентъра на общинската администрация.

Първият рейс ще тръгне в 14.00 часа от автогара „ Смолян ”, а вторият от автогарата в кв.Устово, също в 14.00 часа. Превозните средства ще стопират и на автобусните спирки и ще имат обозначения, че пътуват за връх „ Средногорец “.

След привършване на тържествата на връх „ Средногорец ”, рейсовете ще тръгнат назад към Смолян, прецизират още от пресцентъра на общинскана администрация.

Днес е кулминационната точка на тържествата отдадени на110 годишнината от Балканската война и Освобождението на Родопите.Пред паметника на вр. Средногорец, прочут като " Родопската Шипка ", ще се отслужи панихида за починалите в боевете за Освобождението на Родопите. Венци и цветя ще се поднесат пред паметника на полк. Владимир Серафимов в Смолян. На бул. „ България “ в центъра на града от 19:30 часа ще се състои и тържествена заря–проверка.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР