Община Сливен ще съдейства за създаването на местен клуб за

...
Община Сливен ще съдейства за създаването на местен клуб за
Коментари Харесай

Община Сливен ще съдейства за създаването на местен клуб за настолни игри

Община Сливен ще спомага за основаването на локален клуб за настолни игри, като даде място, на което ще се събират бъдещите членове. Това разгласи зам.кметът Пепа Чиликова, която откри тазгодишното издание на Нощ на игрите в Сливен.
" Искам да благодаря на всеки един, който стана част от организацията на игрите. Радвам се, че Общината поддържа едно друго и забавно събитие, което дава опция на децата и младежите от нашия град да се забавляват дружно, да откриват нови провокации, да научават нови неща и най-много да откриват нови другари. Пожелавам идната година събитието да бъде още по-мащабно. Удоволствие за нас е, че можем да бъдем сътрудници ", сподели Пепа Чиликова.
Организаторът Денислав Миевски благодари за партньорството на Общината и изрази убеденост, че занапред предстоят още по-големи събития.
" Събитието е с двойно по-голям мащаб от миналогодишното. Благодарим на Община Сливен за финансовата и материалната поддръжка, с цел да може да се случи по този метод. Вярвам, че с тази поддръжка, в Сливен скоро ще имаме клуб за настолни игри ", съобщи от своя страна Денислав Миевски.
В зала " Сливен " до 21 часа през днешния ден могат да се забавляват и дребни, и огромни. Има настолни игри за всевъзможни възрасти, мини шампионати с награди, панел отдаден на детските игри.
Една от изненадите е специфична игра, основана от група младежи от Сливен, с която посетителите могат да се срещнат на място.
Жителите и гостите на града могат да се включат и в демонстрации на игри като Star Wars: Legion, Dust 1947 и Infinity.
Събитието в Сливен се организира за повторно и е част от петото издание на Градския фестивал Sofia Game Night / Нощ на игрите, което се провежда в още 8 български града. Входът е свободен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР