Община Сливен изпълни своевременни действия по осигуряване безпрепятствен достъп по

...
Община Сливен изпълни своевременни действия по осигуряване безпрепятствен достъп по
Коментари Харесай

Почистиха пътя и осигуриха достъп до местността Свети Георги

Община Сливен извърши своевременни дейности по обезпечаване безконтролен достъп по пътя до местността Свети Георги. Почистването на пътното платно и унищожаване на мощно обраслата храстова растителност се извърши на база инспекция на общински екип на място. Установено е, че пътната настилка е нарушена, че има свлечени земни маси от ската по северната страна на пътя за местността и мощно понижен габарит на пътното платно.

Хълмистият терен и пренесените наноси бяха съдействали за затлачване на съществуващите отводнителни канавки, като по цялото пътно трасе бяха формирани голям брой рискови дупки.

„ Разминаването на коли, изключително на пожарната и водоноски, беше невероятно “, удостовери инж. Снежана Кънева от общинския отдел „ Сигурност и ръководство при рецесии “.

Предприетите съответни дейности по обезпечаване достъпа на пожарните коли и водоноските, включително тяхното гладко и безвредно напредване при положение на горски пожар в местността и разминаване с други коли по трасето,са осъществени след заповед на кмета Стефан Радев.

„ С завършилите действия е обезпечен безконтролен достъп на пожарните коли при положение на зародил горски пожар в местността “, уточни още инж. Снежана Кънева.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР