Община Сърница започна пълна проверка за стопанисването и управлението на

...
Община Сърница започна пълна проверка за стопанисването и управлението на
Коментари Харесай

Селски кмет препродавал тока на кметството

Община Сърница стартира цялостна инспекция за стопанисването и ръководството на кметство Медени поляни след получен сигнал, че локалният кмет е продавал ток на няколко семейства от трафопоста на кметската постройка, заяви БНР.

Хората плащали сметките си на Абдула Абдулах против " хвърчащи ордери ", без да знаят какъв брой електрическа енергия са изразходвали.

Семейство с болно дете алармира, че от дни е с изключен ток, защото не гласувало вярно на последните избори за европейски парламент. Случаят ще бъде предаден на прокуратурата.

Кметът на Сърница Неби Бозов се е срещнал със фамилията, което е останало без ток. " По думите на дамата не са дали своят вот вярно и това било наказателна мярка ", сподели той пред БНР.

Абдула Абдулах е отказал да беседва с общинския кмет и с представител на медиата.

От през днешния ден стартира цялостна инспекция в кметството на Медени поляни. " Това е доста обезпокоително. За първи път разбирам, че има вързани клиенти към кметството. При нас общината няма никакви подписани контракти за отдаване чартърен на електрическа енергия. Оказа се, че това е всеобща процедура в селото. Това занапред ние ще го ревизираме под каква форма те са давали електрическа енергия на хората. Електромерът е заключен и кметът отхвърли да пусне тока, нито да го отключи. Това и мен ме изненада, че в селото има подобен казус. С мутренски способи сплашват хората ", сподели Неби Бозов пред БНР.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР