Община Сандански е една от първите, която пусна в експлоатация

...
Община Сандански е една от първите, която пусна в експлоатация
Коментари Харесай

Подземни контейнери в Сандански

Община Сандански е една от първите, която пусна в употреба 10 нови подземни контейнера за боклук. Те са от най-ново потомство, с доста по-голяма съдържимост и с голям брой преимущества пред останалите кофи за боклук. Новите контейнери бяха въведени пробно през лятото на предходната година, а в този момент към този момент се употребяват.

Сандански

Модерните контейнери са сложени подземен на дълбочина до два метра и половина, а над земята е единствено приемното устройство и по този начин към самите кофи е чисто.

Невена Ковачева: Да, доста ми харесват... да, употребяваме ги. Искаме да се оправи града, да е прекрасен, туристически град.
Ползването на новите контейнери може да става по два метода. Ако желаете с ръка, в случай че желаете - с крайник. Подземните контейнери са с друга съдържимост - като по-големите събират боклуци колкото 4 от старите кофи.
Кирил Котев, кмет на община Сандански: В натоварени дни, почивни дни, ние може да извозваме на 24 часа, което ни пести разноски. Другото което е, че дискомфорта на гостите на града и на жителите, когато те се разхождат, да позволяваме коли, които да сметоизвозват - също е отстранен и този проблем.
Община Сандински е внесла подземните контейнери от Сърбия и планува да купи още 30, които ще бъдат сложени на други проблематични места в града.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР