Община Русе и Фолклорен танцов театър „Найден Киров“ организират XXIX

...
Община Русе и Фолклорен танцов театър „Найден Киров“ организират XXIX
Коментари Харесай

Атрактивна празнична програма очаква русенци и гостите на града на Великден

Община Русе и Фолклорен танцов спектакъл „ Найден Киров “ провеждат XXIX издание на обичайното Великденско хоро. Празничната демонстрация ще се състои на 28 април, от 10,30 часа пред постройката на Общината.
Зрителите ще видят богата концертна стратегия, съчетана с разнообразни игри, състезания и изненади. В концертната част присъединяване ще вземат ФТТ „ Найден Киров “ с концертен състав, оркестър, солистки и детски отбор, ансамблите „ Здравец “, „ Зорница “ и „ Русчуклийче “ при Общински детски център за просвета и изкуство и Фолклорно танцово студио „ Зора “ при Общински юношески дом. Водещи ще бъдат актьорите от държавна такса „ Сава Огнянов “ Ралица Константинова и Йовко Кънев.
На празника ще се проведат състезания за обичайно писано яйце, за козунаци и конкурс за най-здраво яйце-борец. Компетентно жури ще реши резултата от битката за най-красиво обичайно писано яйце и майсторски подготвен козунак.
Голямото Великденско хоро ще се завърти на площад „ Свобода под съпровода на оркестър „ Найден Киров “ и певици. В него, с изключение на участниците в концерта ще може да се включи и почитаемата русенската аудитория.
След края на концертната част ще се организира обичайна Великденска лотария с над 100 награди, обезпечени от разнообразни русенски компании, заведения за хранене и магазини. Щастливците ще завоюват куверти за заведения за хранене, ваучери за извършване на покупки, конфекция от русенски шивашки компании, артикули за бита. Голямата премия ще бъде фамилна отмора или екскурзия по желание, обезпечена от „ Професионален домоуправител – Русе “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР