Община Русе да сключи договор за спонсорство за сумата от

...
Община Русе да сключи договор за спонсорство за сумата от
Коментари Харесай

Общинският съвет в Русе решава дали да сключи договор за спонсорство за 90 000 лв. с Дунав

Община Русе да подписа контракт за спонсорство за сумата от 90 000 лв. с ПФК Дунав. Това предлага кметът на Русе Пенчо Милков в докладна бележка до Общинския съвет. В нея той изяснява, че има постъпило предложение от ПФК Дунав, представлявано от Симеон Симеонов, за сключване на контракт за спонсорство сред общината и футболния клуб. То е трябвало да се прегледа на сесията на 19 март т.г., само че поради оповестеното шест дни по-рано изключително състояние е било оттеглено от дневния ред.
 В Дунав чакат средства от Общината Милков изяснява, че предлагането е футболният клуб да промотира и разпространява общината пред обществеността, пред бизнеса и пред необятната аудитория на всички идни национални и интернационалните срещи на тима посредством посочен пакет от изгоди. Срещу горното е препоръчано общината да финансира клуба с 270 000 лв..

" С сегашното предложение, имайки поради променените условия, свързани с изключителното състояние и въведените противоепидемични ограничения, анулацията на плануваните национални и интернационалните срещи, още веднъж показваме своята виновна позиция за развиването на футбола в Русе, като предлагаме тимът на ФК Дунав да бъде спонсориран със сумата от 90 000 лв. ", се показва в докладната бележка.

Дали предлагането ще бъде утвърдено, ще стане ясно на идната сесия на Общинския съвет, която ще се състои на 21 май тази година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР