Община "Родопи" започна преасфалтирането на шест улици в село Първенец.

...
Община "Родопи" започна преасфалтирането на шест улици в село Първенец.
Коментари Харесай

Започна преасфалтирането на шест улици в село Първенец

Община "Родопи " стартира преасфалтирането на шест улици в село Първенец. Началото беше обещано с гала по "Първа копка " на улица "Петър Берон " в наличието на кмета на общината Павел Михайлов и кмета на селото Ренета Плевнелиева.

Участъкът, който ще бъде рехабилитиран е с обща дължина 540 метра и за него са обезпечени малко над 340 хиляди лв. от бюджета на общината. Ремонтът планува полагане на двупластов нов асфалт, замяна на тротоарната настилка и промяна на старите водопроводни тръби с нови. С нов асфалт ще бъдат улиците "Васил Коларов ", "Пролет ", част от "Петър Берон ", които са в региона на учебното заведение. Ремонтните действия ще наложат и краткотрайна организация на придвижването, като срокът за осъществяване е два месеца.

С още 400 хиляди лв. ще се реконструират и улиците " Христо Смирненски ", "Победа " и "Кубрат ". Ремонтът стартира до дни, като най-дългата права е 260 метра и за нея са обезпечени 150 хиляди лв..

Кметът разкри още, че следва да бъде построено и спортно игрище в двора на учебно заведение "Св.Св. Кирил и Методий ", както и осъществяване на канализацията в квартал "Терасите " в селото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР