Община Родопи“ възстановява редовното разписание на междуградските автобуси по направленията

...
Община Родопи“ възстановява редовното разписание на междуградските автобуси по направленията
Коментари Харесай

Нов превозвач в „Родопи“ след отказа на „Хеброс бус“

Община „ Родопи “ възвръща постоянното разписание на междуградските рейсове по направленията Пловдив-Цалапица, Пловдив-Златитрап-Брестовица-Оризари и към високопланинските села Бойково, Дедово, Ситово, Лилково и Скобелево.

Новата компания – реализатор ще стартира със стартови написания по одобрената маршрутна скица да работи още през днешния ден.

Договорът за обслужване на общинската транспортна скица по незабавна мярка е подписан сред община „ Родопи “ и фирмата-превозвач ДЗЗД Консорциум „ МАРИЦА ИЗТОК 2018.

Споразумението от страна на община „ Родопи “ подписа кметът Павел Михайлов.

Запазват се маршрутните посоки и местата за прекъсване на транспортните средства. Разписанията на рейсовете, които са с дребни корекции, ще бъдат оповестени от кметовете и кметските наместници по места в обществените мрежи и на спирките по обитаемоте места.

Билети ще се закупуват от водача. Карти ще бъдат издавани от офиса на фирмата-превозвач, който се намира в подлеза на автогара „ Родопи “.

Досегашният контракт за публичен транспорт на пасажери без конкурс с „ Хеброс бус “ изтече тази събота, само че компанията отхвърли едностранно да подпише съглашението. Това наложи незабавни договаряния в почивните дни от страна на община „ Родопи “.

Всички, които имат издадени карти към „ Хеброс бус “, имат право да изискат парите си назад от компанията.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР