Община „Родопи“ подарява на всички малки и големи деца празнична

...
Община „Родопи“ подарява на всички малки и големи деца празнична
Коментари Харесай

Весел детски празник подарява кметът Павел Михайлов на децата от община „Родопи“


Община „ Родопи “ подарява на всички дребни и огромни деца празнична стратегия във връзка 1 юни- Международен ден на детето. За децата са готови доста занимателни игри, викторини и радостни надпревари. Кметът Павел Михайлов и ръководителят на Общински съвет „ Родопи “ канят всички деца от общината да се включат в тържествата.

За първи път тази година празникът ще бъде проведен в общо пет от обитаемоте места в общината. Магично празненство за малчуганите ще има в селата Устина и Цалапица. Първоюнското шоу стартира в 16:30 часа в Устина. Час по-късно занимания и доста приятни изненади ще зарадват най-малките поданици на село Цалапица.

Програмата продължава в селата Златитрап и Марково с начален час 18:00 часа. На спортната площадка в Златитрап радостна детска щуротека ще подари спектакъл „ Слънчо “. В същия час пред читалището в село Марково спектакъл „ Хамелеон “ ще показа детски куклен театър „ Музиката е в нас “.

На своя празник децата от община „ Родопи “ ще имат опция за още едно забавно прекарване. С авторски сюжет „ Ася в страната на гениите “ ще изненада най-малките в село Ягодово. Атрактивен смешник, който ще показва забавни номера ще се включи във радостната веселба. В занимателната игра " Микрофонът е ваш, деца! " всяко дете може да се изяви и да покаже гения си. На празника всички ще могат да получат качествена фотография, направена от професионален фотограф. Тържеството в Ягодово стартира в 17:30 часа.

За децата ще има дарове и изненади, доста танци, усмивки и забавление.

„ Община „ Родопи “ няма личен административен център, по тази причина не можем да съберем децата на едно място. Но с тържествената стратегия, която организирахме тази година се надявам, че доста повече деца ще имат опция да се забавляват на своя празник. Заповядайте на 1 юни, с цел да играем, да пеем, да се веселим – дребни, огромни и доста много огромни деца! “, насочи покана кметът Павел Михайлов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР