Община Разлог предлага нова услуга, заплащането на местните данъци и

...
Община Разлог предлага нова услуга, заплащането на местните данъци и
Коментари Харесай

Община Разлог с нова услуга за заплащането на местните данъци и такси

Община Разлог предлага нова услуга, заплащането на локалните налози и такси може да се извърши посредством потреблението на Виртуален ПОС терминал.
В уеб страницата на Община Разлог има основана секция ПРОВЕРКА НА ДАНЪЧНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ.
• В електронната информация за локални налози и такси можете да влезете посредством един от следните три метода:
1. Чрез ЕГН/БУЛСТАТ/ЛНЧ и ПИН-код, който може да получите от отдел МДТ - Община Разлог против показан документ за идентичност или нотариално заверено пълномощно;

2. Чрез ПИК на Национална агенция за приходите. Персонален идентификационен код може да получите от офисите на Националната организация за приходите;

3. Чрез Квалифициран електронен автограф (КЕП) за физическо лице, публикуван от български снабдител на удостоверителни услуги, регистриран в Комисията за контролиране на известията.

При първи опит за вход с електронен автограф, ще бъдете еднократно пренасочени към, където е належащо да разрешите на приложението да употребява данни от Вашия КЕП.
• В справката се пресъздават всички отговорности за въведен ЕГН / ЕИК / ЛНЧ.
• Чрез електронната информация можете да ревизирате дължимите локални налози и такси, да извършите заплащания по тях и да се откажете от приемане на известия на хартия и да ги замените с приемане по e-mail.
• При три опита да бъде направена информация с погрешно въведени данни, системата краткотрайно блокира опцията за достъп. За да извършите последваща информация излезте от страницата и пробвайте още веднъж по-късно.

След като влезете в електронната информация за локални налози и такси, маркирате отговорностите, които желаете да бъдат платени и пристъпвате към издължаване на сумите, посредством натискане на бутона ПЛАЩАНЕ.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР