Община Пловдив търси кой да запълни пукнатините по улиците в

...
Община Пловдив търси кой да запълни пукнатините по улиците в
Коментари Харесай

Запълват пукнатините по пловдивските улици с паста

Община Пловдив търси кой да запълни пукнатините по улиците в града. Това излиза наяве от оповестената социална поръчка на уеб страницата на локалната администрация, научи Plovdiv24.bg .

Стойността е до 150 хиляди лв. с включено Данък добавена стойност, като тези средства са за две години - 2018 и 2019 година Срокът за подаване на документите е до 28 май.

На огромна част от асфалтовите настилки по улиците и булевардите на град Пловдив се следят многочислени надлъжни, напречни и мрежовидни пукнатини, отворени софтуерни фуги. Компрометираните сектори имат потребност от ремонт. Това може да се реализира посредством саниране (заливане) на появилите се пукнатини с полимербитумна паста, употребявайки подобаваща за задачата техника и технология. Този ремонт е извънредно нужен. Той е предпазен и ще защищити настилките от следващо разрушение и нужда от междинни и по съществени поправки, като се стопира проникването на водата в пукнатините в асфалтобетоновата настилка, получени в резултат на натоварвания от придвижването на моторни транспортни средства и атмосферните въздействия, се разказва в документите на поръчката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР