Община Пловдив ще подпомогне от своя бюджет ЕГ Пловдив със

...
Община Пловдив ще подпомогне от своя бюджет ЕГ Пловдив със
Коментари Харесай

Покривът на Английската протече, ето защо

Община Пловдив ще подкрепи от своя бюджет ЕГ " Пловдив " със 138 385 лв. за ремонт на покрива. Това излиза наяве от предлагането на кмета Иван Тотев до Общинския съвет, който ще се събере на сесия на 10 май. 

Това е спомагателна финансова поддръжка на Английската, за чиято постройка към този момент са планувани 1 154 221 лв. с Данък добавена стойност. Строителната площадка е открита в края на март. По-голямата част от средствата - 800 000 лв. - са обезпечени от Националния поверителен фонд, а останалите 354 221 лв. финансира общината и те са планувани в годишния бюджет.  

Допълнителните средства са поискани от управлението на гимназията, тъй като се оказа, че покривната хидроизолация е нарушена и се постанова ремонт. Недопустимо е в постройката на гимназията да се ползват ограничения за енергийна успеваемост, без да е ремонтиран покривът, акцентира Тотев.

След ремонта постройката става доста хубава, само че няма ли да се откри някой да окоси тревата в региона, питат родители на възпитаници в гимназията. Наближава 24 май и изпращането на зрелостниците от Випуск 2018, а целият двор е обраснал като джунгла и никой не знае какви гадини се въдят в бурените.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР