Община Пловдив, ОКТ и ВиК – Пловдив работят по изработването

...
Община Пловдив, ОКТ и ВиК – Пловдив работят по изработването
Коментари Харесай

Търсят варианти да предотвратят транспортната блокада в Смирненски с временен път

Община Пловдив, ОКТ и ВиК – Пловдив работят по изработването на краткотраен път, с който да се избегне транспортната блока в квартал „ Христо Смирненски ”. Както TrafficNews се чака кръстовището на бул. „ Пещерско шосе ” с ул. „ Царевец ” да бъде затворено за три месеца, с цел да се осъществят дейностите по Южния обходен колектор. Това би довело до същинска парализа на придвижването в „ Западен ” даже след отварянето на „ Модър-Царевец ”.
Прочетете още
Шефът на ОКТ Георги Стоилов съобщи,че сега върви връзка сред институциите, като се търси вид за построяването на обходен път, с цел да не се прекъсва напълно придвижването. От Община Пловдив оглеждат разновидностите за прекосяването през успоредната на Пещерско шосе улица, която минава през паркинга на мебелния магазин. По думите му там всичко в общинска благосъстоятелност и няма да има компликации за потреблението.

Въпрос на техническо решение е по какъв начин и от кое място да се направи обхода, с цел да не се прекъсва напълно придвижването по бул. „ Пещерско шосе ”.

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР