Община Пловдив няма да позволи затварянето на Бетонния мост през

...
Община Пловдив няма да позволи затварянето на Бетонния мост през
Коментари Харесай

Обрат! Няма да затварят Бетонния мост, докато не пуснат Модър-Царевец и бул. „Христо Ботев”

Община Пловдив няма да разреши затварянето на Бетонния мост през лятото, каквито бяха първичните проекти за реконструкцията му. Това съобщи кметът Здравко Димитров, като уточни двете условия това да се случи – стартирането на придвижването по бул. „ Христо Ботев ” и „ Модър-Царевец ”.
Прочетете още
„ Реконструкцията на ул. „ Царевец ” няма да я пусна, до момента в който не стане бул. „ Хаджи Димитър ” и пробивът „ Модър-Царевец ”. Също няма да дадем и Бетонният мост, преди придвижването по бул. „ Христо Ботев ” да се пусне и да се отвори „ Модър-Царевец ”. Няма да разреша да се затвори лятото. От НКЖИ може да желаят, само че аз не желая и пловдивчани не желаят. Нека да се съобразяваме малко с хората в града и да има системност ”, сподели ядосано градоначалникът.  Припомняме, че най-ранната дата за откриването на " Модър-Царевец " е през септември, а за бул. " Христо Ботев " - края на годината. 

Той разяснява и обстановката с бул. „ Александър Стамболийски ” и плана за Южния обходен колектор.

„ Това е един план занимателен в годините. За него се говореше преди 10-15 години. Още като областен кмет би трябвало да стартира да се прави. Преди това трябваше да се случат някои неща, само че ние имахме смелостта да го стартираме, макар, че е непризнателен план.  Без неудобства не може, в случай че някой е измислил метод да се поставят тръби без да се разкопае и спре придвижването – да го каже и аз ще го направя. Но и това ще стане, пътят ще бъде прекрасен, като няма да им и наводнения ”, сподели Зико.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР