Община Пловдив напомня на гражданите, одобрени за получаване на нови

...
Община Пловдив напомня на гражданите, одобрени за получаване на нови
Коментари Харесай

Как да сменим без пари старите си печки

Община Пловдив припомня на жителите, утвърдени за приемане на нови екологични отоплителни уреди, че сключването на контракти се реализира само по авансово направен график.

Представители на екипа на плана уведомяват жителите по телефона за деня и часа, в който би трябвало да се явят в общината за сключване на контракта. За момента то се прави само в Дирекция „ Екология и ръководство на отпадъците “ на ул. „ Емил де Лавеле “ 9.

Умоляват се жителите да съблюдават авансово записаните часове и при подписване на контракта да дават нужните документи. Същите могат да бъдат открити на следния линк: https://bit.ly/3Uy8r61

Вече стартира монтажът на топловъздушни камини на пелети, който също се прави по авансово направен график.

През идната седмица следва да стартира и слагането на климатици на семействата.

Подадените заявки демонстрират, че максимален интерес жителите имат към отоплителните уреди на ток, следвани от тези на пелети и газ.

Кандидатстването за замяна на старите печки с нови екоуреди продължава.

Попълнени и подписани заявления за присъединяване жителите могат да подават всеки работен ден от 08:30 до 17:15 ч. в деловодството на Община Пловдив, в постройките на Дирекция „ Екология и ръководство на отпадъците “ на ул. „ Емил де Лавеле “ 9 и ул. „ Железарска “ 1, в районните администрации, както и онлайн на имейл [email protected]

Повече информация за нужните документи за присъединяване можете да намерите тук: https://bit.ly/3yPGn5j Всички утвърдени претенденти следва да попълнят и декларация за платени налози, която може да бъде изтеглена тук: https://bit.ly/3cbexYw

Проект „ Мерки за възстановяване качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив посредством понижаване на излъчванията на ФПЧ10 от битовото отопление “ по предпочитана ос 5 „ Подобряване качеството на атмосферния въздух “ се осъществя по Оперативна стратегия „ Околна среда 2014 – 2020 година “ с финансовата поддръжка на Кохезионния фонд на Европейския съюз.

Общата му стойност е 13 862 232,11 лв., от които 11 782 897,30 лв. от Кохезионния фонд и 2 079334,81 лева национално съфинансиране от държавния бюджет на Република България.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР