Община Пловдив е пуснала обществена поръчка за купуването на нов

...
Община Пловдив е пуснала обществена поръчка за купуването на нов
Коментари Харесай

Община Пловдив си купува лимузина за 120 бона

Община Пловдив е пуснала социална поръчка за пазаруването на нов лек автомобил, оповестява TrafficNews.bg. От градските управляващи ще събират предложения за нова кола на стойност до 105 хиляди лв. без Данък добавена стойност. В сумата с изключение на доставката на новия автомобил е неговото сервизно обслужване най-малко в идващите три години.

В техническите параметри на новата кола е записано, че тя би трябвало да бъде седан с най-малък брой седящи места 5 и 4 порти. Работният размер на мотора да е над 1950 см3, а мощността най-малко 120 kW. Колата може да бъде дизел или бензин, само че наложително екологичният клас да е най-малко Евро 6. Задвижването може да е предно или задно, като скоростната кутия също може да е ръчна или автоматизирана. Задължително изискване е джантите да са алуминиеви с гуми 16”.

Новият автомобил евентуално ще се употребява от кмета Иван Тотев и височайши посетители на Пловдив. В момента най-представителната кола е 10-годишен „ Хюндай Соната”, който се употребява от градоначалника.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР