Община Пловдив дари на МВР напълно изградена и внедрена система

...
Община Пловдив дари на МВР напълно изградена и внедрена система
Коментари Харесай

Решено: Big Brother ще следи абсолютно всяка кола, влизаща или излизаща от Пловдив!

Община Пловдив подари на Министерство на вътрешните работи изцяло построена и внедрена система за видеонаблюдение и надзор по входовете и изходите на града, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Това стана с решение на Общински съвет през днешния ден, което бе подкрепено от 41 съветници. Стойността и е за близо 320 000 лв., приключена е в края на предходната година и служи за автоматизирано различаване номерата на колите, преминаващи през територията на Пловдив.
Компонентите на системата са сложени на единадесет входно-изходни точки, а точно: на кръстовище на Пазарджишко шосе, на кръстовище на "Голямоконарско шосе ", на кръстовище на Карловско шосе, на кръстовище на "Брезовско шосе ", на кръстовище на "Рогошко " шосе, на кръстовище на "Кукленско шосе ", на кръстовището при изхода за село Марково, на кръстовище на "Коматевско шосе ", на кръстовище на "Пещерско шосе ", както и при надлезите на "Цариградско шосе " и "Асеновградско шосе ".

От Общината показват, че информацията може да се употребява единствено за предварителна защита и откриване на закононарушения, а задачата е повишение сигурността на пловдивчани. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР