Община Плевен е в процес на подготовка на проектно предложение

...
Община Плевен е в процес на подготовка на проектно предложение
Коментари Харесай

Образователната комисия в ОбС - Плевен ще разгледа проект за обновяване на детска градина

Община Плевен е в развой на подготовка на планово предложение за възобновяване и рационализация на ДГ „ Кокиче ”вгр. Плевен. Проектът е по процедура „ Модернизация на просветителна среда ”, съставен елемент 1: Образование и умения по Националния проект за възобновяване и резистентност (НПВУ) с финансиране по линия на Механизма за възобновяване и резистентност. Предложениетое импортирано в деловодството на Общинския съвет и идната седмицаще бъде разгледанопърво в Постоянна комисия по " Образователна политика и читалищна активност ", осведоми ръководителят на локалния парламент Мартин Митев.

Целта на процедурата ев детското заведениедабъдат създадениусловия за еднакъв достъп до обучение посредством създаване на удобна просветителна среда, коятодасъдейства за повишение мотивацията за учене и самоподготовкана децата и учениците. Общият размер на помощта за Северозападниярайон за планиранее7 570 902 лева сДДС.Съгласно изискванията за кандидатстване ДГ „ Кокиче ”-Плевен, попада вкомпонент 4 - Детски градини стрии повече групи, като оптималната стойност за плановото предложение е лимитирана до 2 000 000 лв. с Данък добавена стойност.

Всяко предложение за осъществяване на инвестициятрябвада бъде съпроводено отрешение на Общинския съвет, с което се подсигурява, че за оферти план е обезпечена неговата резистентност, и че съответната просветителна институция ще продължи да действа като такава, както и че няма да бъде закривана за интервал, не по-малък от 5 години след крайното заплащане къмкрайния адресат.

Крайният период за подаване на плановото предложение е 17,30 ч.на 20 януари 2023година.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР