Община Перник ще осигури безплатен транспорт до Централния гробищен парк

...
Община Перник ще осигури безплатен транспорт до Централния гробищен парк
Коментари Харесай

Община Перник осигурява безплатен транспорт за Черешова задушница

Община Перник ще обезпечи безвъзмезден превоз до Централния гробищен парк и гробищния парк в кв. „ Мошино “ за Черешова задушница в събота /11.06.2022 г./ Автобусите за Централния гробищен парк ще се движат по маршрут от спирката при БИЛЛА /ЦР База в посока село Дивотино/ – Централен гробищен парк на всеки 30 минути от 8:00 ч. до 14:30 ч.

В противоположната посока първият курс ще бъде в 8:30 ч., а последният – в 15:00 ч. Автобусите ще се движат до спирка „ Шахтьор “.
Автобусите за гробищния парк в „ Мошино “ ще потеглят от спирката при бл.№91 на ул. „ Рашо Димитров “ на всеки час от 8:00 ч. до 14:00 ч. В противоположната посока първият курс още веднъж е в 8:30, а последният ще бъде в 14:30 ч.
Всеки, който желае, може да се възползва от безплатния превоз, с цел да не стои с автомобила си в задръстването или да търси място за паркиране. Автобусите, които ще транспортират перничани гратис, ще бъдат обозначени. Във всички останали постоянни линии, които ще се движат до и от гробищните паркове, пасажерите ще би трябвало да закупят билет.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР