Община Пазарджик ще прекрати договора за синята зона с фирмата

...
Община Пазарджик ще прекрати договора за синята зона с фирмата
Коментари Харесай

Пазарджик прекратява договора за синята зона с фирмата на Върбакови

Община Пазарджик ще приключи контракта за синята зона с компанията концесионер на семейството Върбакови. Причината са новите правила за организация на придвижването и насъбраното публично неодобрение против агресивното държание на чиновниците, които наложително реалокират погрешно паркиралите коли.
Измененията в нормативните документи са обилни и не могат да бъдат предоговорени с анекс, по тази причина през идващия месец ще бъде оповестена нова социална поръчка.

Кметът Тодор Попов заяви, че в града има насъбрано напрежение против дейностите на компанията концесионер.

" Тези доста жестоко влезнаха, някак си това сътвори напрежение, тъй като на всички, в този момент каквото и да си приказваме, е ясно, че няма по какъв начин да няма синя зона в центъра на огромен град, само че хората, някак си не бяха готови. Затова пък и тези много се престараваха, нали бяха много сини. Няколко пъти аз съм ги събирал и съм им правил забележки, само че то е въпрос на нрав и на образование ".

В случай че компанията на семейството Върбакови апелира прекратяването на контракта, до избора на нов концесионер стопанисването на синята зона ще бъде поето от Общината, като разпоредбите ще са по-поносими за жителите, добави кметът Тодор Попов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР