Община Пазарджик е защитила проект по Целева програма за подпомагане

...
Община Пазарджик е защитила проект по Целева програма за подпомагане
Коментари Харесай

Деца в неравностойно положение получиха дигитални устройства от Община Пазарджик

Община Пазарджик е защитила план по Целева стратегия за подкрепяне на просветителния развой на децата и младежите, настанени в обществени услуги, оповестиха от пресцентъра на администрацията. Със средствата от плана са закупени са 15 таблета, 12 портативни компютри, две мултифункционални устройства, 5 рутера и е платена интернет таксата до края на годината.

Оборудването ще подкрепи просветителния развой на 27 деца и младежи на възраст от 9 до 18 години, настанени в центровете от фамилен вид в общината.

Реализирането на този план ще обезпечи всеки един от вас с техническо средство - преносим компютър или таблет, което да помогне на просветителния развой. Искам нищо да не ви липсва, с цел да сте равнопоставени и да имате същите благоприятни условия като всички деца на вашата възраст,е споделил кметът Тодор Попов, който персонално е раздал устройствата на децата.

Животът ви не е елементарен, само че вие се справяте извънредно добре. Искам да поднеса своето почитание и към екипите на обществените услуги, тъй като те работят и ви оказват помощ, а оценката за едно общество е по какъв начин се отнасяме към по-различните и към тези, които имат потребност от поддръжка, е отбелязал още Попов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР