Община Монтана обявява конкурс за най-красива коледна украса в два

...
Община Монтана обявява конкурс за най-красива коледна украса в два
Коментари Харесай

Община Монтана обяви конкурс за най-красива коледна украса

Община Монтана афишира конкурс за най-красива коледна декорация в два раздела – за социална и бизнес постройка. Тя може да бъде ситуирана върху външната фасада или на входа, както и да бъде самостоятелен ъгъл в двора ѝ.
От 2 до 15 декември 2022 година искащите да вземат участие би трябвало да изпратят на имейл 3 качествени цифрови фотоси на своята коледна декорация във формат jpg или jpeg с название на файла, изписано на латиница име на постройката. Снимката би трябвало да е съпроводена с текст в имейла, който да съдържа следната информация: име и адрес на институцията, чиято коледна декорация е снимана, име, презиме и фамилия на изпратилия фотографията, телефон за контакт.
Една постройка може да има единствено една кандидатура! Кандидатури, неотговарящи на горепосочените условия, нямат да бъдат обсъждани!
Дигиталните фотоси ще бъдат събрани от уредниците в специфични албуми и оповестени на Фейсбук страницата „ Коледа в Монтана “.
НАГРАДИ:
I място – 1000 лв.
II място – 600 лв.
III място – 300 лв.
От 15 до 21 декември всички жители може да дадат своя лайк за най-впечатляващата екстериорна декорация. Наградите ще бъдат присъдени на фотосите, събрали най-вече лайкове. Те ще бъдат връчени на 23 декември в 17.30 ч. на концерта „ Коледно въодушевление “ на откритата сцена на площад „ Жеравица “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР