Община Минерални бани участва на Международното туристическо изложение Планините на

...
Община Минерални бани участва на Международното туристическо изложение Планините на
Коментари Харесай

Баните участват в планинско изложение в Смолян

Община Минерални бани взе участие на Международното туристическо ревю „ Планините на България – гостолюбие в четири сезона ”, което ще се състои от 17 до 20 октомври в Смолян. Щандът на националния курорт е ситуиран в постройката на Родопския трагичен спектакъл „ Николай Хайтов ”, където са и всички останали участници.

Изложението за планински туризъм се организира в средата на месец октомври, когато към този момент е завършил летния сезон. В него вземат участие представители на локалните и държавни управляващи, туроператори, хотелиери и техни сдружения, медии, членове на неправителствени организации в туристическия отрасъл от България, както и представители на туристическия бизнес от чужбина.

Целта на ревюто е да се показа богатата палитра на туристическите артикули от планинските региони на страната, да се срещнат представители на бизнеса и експерти от туристическия бранш, които в продължение на два дни получават информация за настоящото туристическо предложение и могат да дискутират проблеми на туристическото развиване във формат „ Кръгла маса ”. /Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР