Община Минерални бани е номинирана в четири категории за третите

...
Община Минерални бани е номинирана в четири категории за третите
Коментари Харесай

Минерални бани номинирана в 4 категории за награди в туризма

Община Минерални бани е номинирана в четири категории за третите годишни награди в туризма, връчвани от Министерството на туризма. Община на 2018 година за балнео и спа е първата от категориите, където предходната година Минерални бани бе безспорен победител. В тази категория са номинирани общо 4 общини. Останалите три са Велинград, Сандански и Сапарева баня. Втората номинация е за Туристическа атракция -обект, където община Минерални бани ще бъде показана от Терариума. В тази категория със свои обекти ще се състезават общо 22 общини.

Третата номинация, с която Минерални бани влиза в конкуренцията е фестивала „ С хоро на гроздобер ” в категорията Духът на България. Минерални бани е номинирана и в категорията Община за културно-исторически туризъм, където ще се влезе в директна конкуренция с общините Ардино, Велики Преслав, Дряново, Копривщица,Сапарева баня, Петрич, Пловдив, Самоков и Стара Загора.

Вече започва и онлайн гласуването, което ще дефинира спечелилите в третите годишни награди в туризма, връчвани от Министерството на туризма. То ще става на уеб страницата на състезанието www.tourismawards.bg, където са поместени също всички детайлности и условия за присъединяване в състезанието.

На 5 ноември 2018 година в шолунощ часа завърши акцията за кандидатстване. В министерството постъпиха 132 кандидатури, от които по-късно бяха селектирани и утвърдени от комисия 125 съгласно критериите на надпреварата. Кандидатурите се подаваха в професионални и журналистически категории, както и в обособена група за общини. Общините се състезават в категории за разнообразни типове туризъм. Представителите на медиите имат опция да мерят сили за изявления съгласно вида издания – щемпел, онлайн, интернет блог, радио или телевизия. В художествените категории взе участие по един представител от медия в една категория. Всеки участник може да се включи в конкуренцията с едно свое предложение в границите на една категория. За Минерални бани можете да гласувате непосредствено от тук:

https://tourismawards.bg/cat/spa-destinacia/

https://tourismawards.bg/cat/kulturno-istoricheski-turizm/#toggle-id-5

https://tourismawards.bg/cat/duh-bulgaria/

https://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР