Община Мездра призовава гражданите да подават достоверни сигнали за нарушения

...
Община Мездра призовава гражданите да подават достоверни сигнали за нарушения
Коментари Харесай

Община Мездра: Не подавайте фалшиви сигнали за нарушения на противоепидемичните мерки /снимка/

Община Мездра приканва жителите да подават достоверни сигнали за нарушавания на противоепидемичните ограничения, оповестиха от локалната администрация.
„ Във връзка със зачестилите случаи на подправени сигнали за нарушавания на противоепидемичните ограничения, подадени на горещите телефони, Община Мездра приканва жителите за добросъвестно и отговорно отношение, когато алармират за осъществени нарушавания на наредбите на здравните управляващи в Република България и на заповедите на кмета на общината!
Моля, подавайте единствено сигнали с достоверна, тествана и своевременна информация!
При подаване на сигнали от Ваша страна е належащо да предоставите следните данни: трите си имена, настоящ адрес и телефон за контакт.
Анонимни сигнали няма да бъдат проверявани!
Желателно е да изпратите доказателствен (снимков) материал, потвърждаващ осъществените нарушавания. Това ще увеличи опцията за по-ефективни дейности от наша страна при инспекцията на сигналите, подадени от Вас.
Сигнали за нарушавания на противоепидемичните ограничения, се одобряват на телефони:
0885 22 46 08, 0894 46 60 21 и 0910 915 10 - Районно ръководство „ Полиция “ - Мездра,
0885 69 55 04 и 0910/ 9 21 02 - Дежурен в Община Мездра, както и на Националната система за незабавни повиквания с обединен европейски номер 112.
Напомняме, че според наредбите на член 326, алинея 1 от Наказателния кодекс: „ Който предава по радио, телефон или по различен метод погрешни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, акцидент или паника, се санкционира с отнемане от независимост до две години “, а според алинея 2 от същия член: „ Ако от действието по алинея 1 са настъпили обилни нездравословни последствия, наказването е отнемане от независимост до пет години и санкция от 10 хиляди до петдесет хиляди лв.. “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР