Община Мездра обявява конкурс за длъжността Директор на дирекция „Административно

...
Община Мездра обявява конкурс за длъжността Директор на дирекция „Административно
Коментари Харесай

Община Мездра си търси административен директор

Община Мездра афишира конкурс за длъжността Директор на дирекция „ Административно обслужване “ в общинската администрация.
Мераклията да дава отговор на условията от Закона за държавния служител; да има добита просветителна степен „ Магистър “; да има минимум 4/четири/ години професионален опит или присъден минимум III младши сан на държавен чиновник. Специфично условие е, че претендентите би трябвало да дават отговор на условия от Закона за счетоводството.
Допълнителни умения и квалификации, носещи преимущество на претендентите са умения за работа с MS office, Word, Excel, Internet, счетоводен програмен продукт, правно-информационни артикули и др.; знания в нормативната уредба, касаеща длъжността; управническа компетентност; работа в екип и отзивчива подготвеност.
Директорът на дирекцията подкрепя и обезпечава реализирането на пълномощията на Кмета на общината, като за задачата управлява, в това число възнамерява, провежда, управлява, координира; регистрира административно-правната, осведомителна и финансово-счетоводната активност на община Мездра и извършва в сходство с настоящата конструкция на Общината функционалностите на основен счетоводител.
Минимален размер на главната заплата, избрана за длъжността е 510.00 лева
Конкурсът ще се състои от тест и изявление. Необходими документи, които претендентите би трябвало да показват за присъединяване в състезанието са заявки за присъединяване в състезанието са:
- Декларация от лицето според член 17 алинея 2 т. 1 от НПКДС;
- Заверено копие от документ за добита просветителна степен;
- Заверено копие от документ, удостоверяващ професионален опит или добит сан като държавен чиновник (при съществуване на такъв);
- Заверено копие от документ за самоличност;
- Професионална автобиография;
- Заверени копия на дуги документи – за компютърни умения, документи и други (при съществуване на такива).
Документите следва да бъдат показани в запечатан плик на адрес: община Мездра, п.к. 3100, ул. „ Христо Ботев “ No 27 в Център за информация и административни услуги, гише „ Деловодство “ в период: до 10 дни от датата на издание на обявлението (в случай, че крайният период изтича в неработен ден – срокът изтича в първия работен ден след него).
Документите се подават персонално от претендента или посредством акредитиран представител.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР