Община Ловеч след броени дни ще е домакин на форум,

...
Община Ловеч след броени дни ще е домакин на форум,
Коментари Харесай

Ловеч ще е домакин на форум „Как да развиваме успешен бизнес с Румъния“

Община Ловеч след броени дни ще е хазаин на конгрес, който ще обясни по какъв начин да развиваме сполучлив бизнес с Румъния. 

Събитието ще се организира на 12 април 2022 година, вторник,  от 14:00 ч., в ресторант „ Ловеч “,  Организирано е от Двустранната комерсиална камара България – Румъния. с поддръжката на румънското посолство в Република България.

Целта на събитието е да се внесе обяснение за настоящите търговски практики на румънския пазар, да се подкрепи развиването на сполучливи търговски връзки сред български компании и румънски сътрудници, както и да се разпознават опциите за импорт и експорт в Румъния.

Това събитие е идеална опция за производители, търговци и дистрибутори, които желаят да научат нови неща за румънския пазар, да предизвикват обещаващо съдействие и основат бъдещи интернационалните търговски връзки.

Да се запознаете с новите пазарни тенденции;Да откриете нови търговски или капиталови бизнес възможности;Да създадете нови партньорства и бизнес сътрудничество;Да влезете на нов пазар – Румъния;Да разпространявате профила на вашата компания с съответна оферта или заявка;Да получите помощ и следващи дейности след пускане на договорни връзки.

Хранителна промишленост;Текстилна промишленост;Селско стопанство;Мебелна промишленост;Химическа индустрия – перилни и почистващи препарати, артикули за дома и бита;Производство и търговия на съставни елементи за машиностроене, електроника и електротехника;Производство и търговия на материали за строителството;Производство и търговия на козметика и артикули за персонална хигиена;Други.
на email:

до 06.04.2022 г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР