Община Ловеч ще поеме два дълга от фонд "Флаг" за

...
Община Ловеч ще поеме два дълга от фонд "Флаг" за
Коментари Харесай

Община Ловеч ще поеме два дълга от фонд Флаг за финансиране на проекти

Община Ловеч ще поеме два дълга от фонд "Флаг " за финансиране на планове. Такова единодушие са дали общинските съветници на последното си съвещание, оповестяват от общинската администрация.

Единият заем е за осъществяване на план "Подкрепа за деинституционализация на обществените услуги за възрастни и хора с увреждания в гр. Ловеч ".

Максималният размер на дълга е близо 363 хиляди лв., типът е кратковременен, стихотворец с контракт за общински заем. Срокът за погасяване е 12 месеца.

Гласувано било и вдишване на дълготраен общински дълг от фонд "Флаг " ЕАД за осъществяване на план "Прилагане на ограничения за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания в гр. Ловеч - стадий 3 ".



Максималният размер е близо 277 хиляди лв., стихотворец е с контракт за общински заем. Срокът за погасяване - до 24 месеца. Според решението на съветниците кметът на община Ловеч би трябвало да организира диалози за по-нисък лихвен %.

Общинският съвет е приел и предлагането да се кандидатства с плановото предложение "Преустройство на постройката на Младежки дом Ловеч, за юношески действия, музейни действия и действия на Община Ловеч ". Проектното предложение е готово, само че още не е подадено, в този момент желаеме вашето кардинално единодушие, след това ще има публично разискване и по-късно ще влезе още веднъж в Общински съвет, е обяснила процедурата кметът Корнелия Маринова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР