Община Ловеч и Местната комисия за борба с противообществените прояви

...
Община Ловеч и Местната комисия за борба с противообществените прояви
Коментари Харесай

Билбордове в Ловеч призовават да пазим децата на пътя

Община Ловеч и Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни- МКБППМН сложиха три билборда на основни кръстовища в града, свързани с 29 юни - Денят на сигурността на придвижване по пътищата.

Билбордовете са ситуирани на ул. „ Съйко Съев “ -пред МБАЛ Ловеч, бул. „ Мизия “ на кръговото придвижване и на кръстовището на ул. „ Княз Имеретински “ и ул. „ Цачо Шишков “. Инициативата цели образуване на социално-отговорно държание и просвета за безвредно придвижване по пътищата.

Динамиката на пътнотранспортните катастрофи демонстрира устойчива наклонност към особена сдържаност на летните месеци (юли и август), с нараснал брой на пътуващите за отмора в рамките на страната и повишен директен трафик.

Именно ваканционните дни карат и дребни, и огромни да се усещат по-свободни и безгрижни. Като участници в придвижването по пътищата това ги води до неумишлено допускане на неточности, които не биха позволили при други условия в всекидневието си.

А в този момент с началото на лятната почивка децата стават доста дейни участници в придвижването - неосъзнати, импулсивни, което постанова нашето нараснало внимание.

Нека пазим децата на пътя! Утре това дете може да е вашето!

Наша отговорност е за запазим себе си и другите участници в придвижването, с цел да стигнем там, за където сме тръгнали.

Община Ловеч Ви пожелава безаварийно пътешестване!

А на дребните участници в придвижването - радостна и безвредна почивка!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР