Община Кюстендил ще извършидезинсекционнимероприятиясрещу бълхи и кърлежина тревните площи в

...
Община Кюстендил ще извършидезинсекционнимероприятиясрещу бълхи и кърлежина тревните площи в
Коментари Харесай

Пръскат срещу бълхи и кърлежи тревните площи в Кюстендил

Община Кюстендил ще извършидезинсекционнимероприятиясрещу бълхи и кърлежина тревните площи в град Кюстендил.Обработката ще сесъстои след 21:00 часа на27.06.2023г. и ще бъде осъществена от компания „ ДДД-1 “ ООД.

ПлощитещебъдаттретираниспрепаратАйкън10 Семеен кодекс,карантинниясроке 24часа.

Отфирматауведомяватсобственицитенапчелникошери,дапредприематмеркипоопазванездраветонапчелитесиповременамероприятиятаи 24часаследтях.

Обработката ще се реализира с помощта наподвижен многофункционаленгенераторза влажна дезинсекция от ново потомство, инсталиран на високо пристъпен автомобил, предопределен за огромни,аерозолниобработки против бълхи, кърлежи,ларвицидниформи на комари, дървесни вредители и др.ULV /ултрамалообемнотретиране/итермоаерозолниобработкисрещуимагоцидниформи на комари.Обработки срещухлебарки в канализационна мрежа и влажна дезинсекция на складови пространства. Използваелекростатичензаряд, посредством който се обезпечава мощ на привличане и прилепване наинсектициднияразтвор към обработваните повърхности,75 пъти по-голяма от силата на земното притегляне. Така се реализира изцяло и равномернопокриване на обработвания обект,без да се усилва разходната норма набиоцида.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР