Община Кричим ще се включи в издирването на внезапно изчезналия

...
Община Кричим ще се включи в издирването на внезапно изчезналия
Коментари Харесай

Община Кричим вдига дрон в търсене на изчезналия Борис

Община Кричим ще се включи в издирването на ненадейно изчезналия Борис Гюрганин със служебния дрон, с който разполага доброволното формирование. Това заяви градоначалникът Атанас Калчев преди минути. 
Прочетете още
" С тези дейности, смятам, че ще подпомогнем чиновниците на Министерство на вътрешните работи и членовете на ловната тайфа от гр. Кричим, които организират издирвателни мероприятия в този комплициран, залесен и мощно кръстосан терен. Считаме за собствен дълг и отговорност да подпомогнем издирването с оптималната съгласуваност сред органите и организациите, централизация и успеваемост на наличния запас за реализиране на бързи и своевременни резултати от акцията ", написа той. 

Както съобщихме, 55-годишният Борис Гюрганин е липсващ в Кричим. Той е в неопределеност от през вчерашния ден следобяд, като вечерта в града се е провела акция по издирването му. Намерен е зарязан джипът му край манастир в гориста околност в региона. В транспортното средство е открита и записка от Гюрганин до сина му, в която е отправена молба да се грижи за майка си.

Изчезналият работи в ВиК-Кричим, има две деца – момиче и момче.

Акцията по издирването на мъжа продължава.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР