Община Казанлък поздрави жителите за Празника на града с пищно

...
Община Казанлък поздрави жителите за Празника на града с пищно
Коментари Харесай

Казанлък отбеляза празника си с пищно цветно пано

Община Казанлък поздрави жителите за Празника на града с охолно цветно пано от 72 000 розови цвята, обединени в една красива роза – знак на единството на всички поданици на общината в една общественост, която тачи и чества своите обичаи и във време на пандемия. Голямата роза от хиляди свежи цвята бе разгърната пред емблематичния Музей на розата в обичания на казанлъчани парк „ Розариум “ за наслада на преминаващите.

Царица Роза 2020 Мария Петрова и нейните подгласнички Сузан Иглева и Стефани Кръстева, които казанлъчани за първи път избраха виртуално, обградени от всички смели абитуриентки, дръзнали да се включат в онлайн конкуренцията за короната дружно насочиха привет към своите съграждани с доста розов цвят и пъстри балони в небето над Казанлък.

Цветовете от огромното розово пано бяха щедро „ дезинфекцирани “ с ароматната розова вода. Те ще бъдат грижливо събрани, с цел да бъдат разпръснати в кулминационния неделен ден, когато не казанлъчани ще поздравяват в центъра Царица Роза и нейните подгласнички, а хубавиците ще доближат за първи път до домовете на жителите на Казанлък. Тогава 72-те 000 розови цвята ще бъдат част от царственото одобрение за 117-те Празници на розата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР