„Община Казанлък и екипът на кмета Галина Стоянова доказват със

...
„Община Казанлък и екипът на кмета Галина Стоянова доказват със
Коментари Харесай

Ева Майдел: Образователната инфраструктура в Община Казанлък е на европейско ниво

„ Община Казанлък и екипът на кмета Галина Стоянова потвърждават със своите планове, че образованието може да е приоритет на локалното ръководство. С близо 10 млн. лв. привлечени вложения, просветителната инфраструктура в Казанлък и района е на европейско равнище. “ Това съобщи българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на посещаване в Казанлък в сряда 26 септември 2018 година

Ева Майдел се срещна с над 100 възпитаници от СУ „ Екзарх Антим I “, които участваха в работилницата за умения „ Научи ме да умея “.

„ Обучили сме над 1300 млади жители на уменията за триумф на 21-и век в границите на акцията, която организираме със съдружие Образование България 2030. Вярваме, че младите би трябвало да развиват устойчиви умения, които ще им оказват помощ да се осъществят в бързо разрастващата се стопанска система. “ Това добави българският евродепутат, който има информативен офис в Стара Загора и реализира редица начинания в региона.

„ Научи ме да умея “ притегля възпитаници на възраст сред 15 и 18г. които вземат участие в интерактивна работилница. Младежите се срещат с презентация, представяща образно кои са основните умения, които всеки би трябвало да има, с цел да бъде сполучлив и конкурентоспособен на пазара на труда. Освен теоретични познания, на учениците се предоствя опцията да приложат на процедура наученото във втората част на срещата по време на интерактивна работилница.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР