Община Исперих инвестира над три милиона лева за ремонти на

...
Община Исперих инвестира над три милиона лева за ремонти на
Коментари Харесай

3 милиона лева инвестира Исперих за най-важните пътни артерии в града

Община Исперих влага над три милиона лв. за поправки на най-важните пътни артерии в града, оповестиха от локалната администрация.

С рехабилитацията на уличната мрежа чакаме съществено да се облекчи придвижването на моторните транспортни средства и хората да си поемат глътка въздух, е декларирал кметът Белгин Шукри, който е инспектирал обектите.

Цветни лехи ще красят центъра на Исперих

При инспекцията е било открито, че осъществяването на ремонтните действия на улиците в града напредва. Компрометираната асфалтова настилка по ул. "Средна гора ", която е една от знаковите улици в града, към този момент е напълно сменена. С бързи темпове върви и реконструкцията на ул. "Христо Ботев ". В момента се фрезова остарялата асфалтова настилка. Платното се приготвя за асфалтиране. Успоредно с това се прави подготовка на уличната основа на сектора към триъгълника пред Пътното. Извършено е чакълиране и следва асфалтирането му, съобщи Българска телеграфна агенция.

Полагат се нови бордюри по улиците "Хан Аспарух " и "Искър ". Предстои двете улици да бъдат напълно преасфалтирани и да се подмени с нова остарялата и износена тротоарна настилка по ул. "Хан Аспарух ".

С полагане на два пласта асфалтова примес преди дни завърши и ремонтът на ул. "Родопи ".
Убедени сме, че с общи старания, с отговорност и с дисциплинираност ще променим образа на града, е коментирал кметът, представен от пресцентъра на общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР