Община Харманли разгледа, одобри и ще финансира 10 от общо

...
Община Харманли разгледа, одобри и ще финансира 10 от общо
Коментари Харесай

Община Харманли ще финансира изпълнението на 10 младежки проекта

Община Харманли прегледа, утвърди и ще финансира 10 от общо 16 постъпили плана на неофициални юношески групи /НФМГ/ в границите на акцията "Харманли на 510 години ", оповестиха от кметската администрация. Предложенията са в сходство с Общинския проект за младежта на община Харманли за 2020 година.

С помощта на доброволния труд на утвърдените юношески групи и финансовата поддръжка на общината се планува облагородяването на дворните пространства в детските градини "Ален мак " и "Детски свят " от две неофициални юношески групи. Сред кандидатствалите и утвърдените е още НФМГ "Слънчеви усмивки " - с. Орешец, която ще обособи място за игри в парка на селото.

На община Тервел са предоставени близо 3 963 000 лв. европейски средства

От НФМГ "Младите за Българин " - с. Българин плануват облагородяване на парково пространство посредством разчистване, озеленяване, пребоядисване и слагане на ограда и осветителни тела. Младежките групи в селата Браница и Бисер имат за цел да обезпечат по-голям надзор и сигурност в своите обитаеми места, като закупят и инсталират видеонаблюдение. Членовете на НФМГ "Върбовчета " - с. Върбово, НФМГ "БОЙС " - с. Иваново и НФМГ "Сръчните изворчета " ще почистят обичаните места за отдих и отмора в своите села, като за в допълнение улеснение ще инсталират дървени беседки, допълват от общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР