Община Гоце Делчев зарадва своите жители с новината, че стартира

...
Община Гоце Делчев зарадва своите жители с новината, че стартира
Коментари Харесай

Гоце Делчев стартира кампания за безплатен обяд

Община Гоце Делчев зарадва своите поданици с новината, че започва акция за безвъзмезден обяд. Програмата е по самодейност на общинската комисия за битка против противообществените прояви за малолетни и малолетни. Кампанията се организира за трета поредна година в Гоце Делчев, като този път е ориентирана към деца с риск от отпадане от учебно заведение, деца сираци, деца с един родител, както и деца, които живеят в риск от обществена изолираност и беднотия.
В самодейността вземат участие трите съществени учебни заведения в град Гоце Делчев, както главното учебно заведение в село Баничан. Условията за приемане на топъл обяд са, децата да посещават постоянно образователните часове и да имат положително държание в учебно заведение.
" Родителите на децата са доста удовлетворени от опцията децата им да обядват в учебно заведение и споделят, че по този начин децата могат да остават и на занималня. Учителите също регистрират, че с помощта на програмата се следят доста позитивни резултати – огромна част от учениците усъвършенстват триумфа си, понижен е броят на безпричинните отсъствия, всички възпитаници са минали в по-горен клас ", разясняват от общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР