Община Габрово провежда проучване сред бизнеса на територията на община

...
Община Габрово провежда проучване сред бизнеса на територията на община
Коментари Харесай

Проучване сред бизнеса на територията на община Габрово в условията на криза

Община Габрово организира изследване измежду бизнеса на територията на община Габрово за следене на резултата от Ковид-19 и настъпилата световна рецесия.

Резултатите от изследването ще покажат действителното положение на локалната стопанска система и ще оказват помощ за обмисляне на спомагателни ограничения в поддръжка на компаниите.

Проучването е ориентирано основно към промишлените предприятия на територията на община Габрово, като след разбор на потребностите и оценка на настъпилите промени в интервала на пандемията, ще бъдат прегледани капацитетите за стабилизиране и развиване на локалната промишленост.

Настоящото изследване се осъществя чрез онлайн анкета, съдържаща въвеждащ модул за показване на компанията, както и модул с въпроси, свързани с икономическата промяна, подбудена от световната пандемия и настъпилата спешна обстановка.

За присъединяване в анкетата използвайте линк:

Моля, попълнете анкетата! Споделеното мнение в Анкетата е извънредно значимо за икономическото развиване на Габрово.

Настоящото изследване се извършва в границите на план PGI00087 ESSPO(ESSPO+) „ Портфолио на услуги за ефикасна поддръжка на МСП (Малки и междинни предприятия)“, финансиран по стратегия Interreg Europe.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР