Община Димитровград съвместно с РУ на МВР и местния клон

...
Община Димитровград съвместно с РУ на МВР и местния клон
Коментари Харесай

В Димитровград е създадена организация за безопасно получаване на пенсиите

Община Димитровград взаимно с районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи и локалния клон на "Български пощи " сътвори организация за времето, в което пенсионерите ще получават своите пенсии след 7 април. Мерките се подхващат, с цел да се опази здравето на нашите възрастни съграждани, оповестиха от локалната администрация.

При старта на приемането на пенсиите на местата, където възрастните хора получават своите пенсии - към пощата и банкоматите, ще има представители на органите на реда. Това се прави, с цел да се обезпечи сигурността на хората от третата възраст посредством спазването на предписанията и отстоянията сред тях.

В дните за разпределяне на пенсии ще дезинфектират пощенските клонове в Бургас през два часа

В пощата до 12,00 часа ще бъде обезпечен "зелен кулоар " за хората от третата възраст и те ще бъдат обслужвани предпочитано, гласи друго изискване. Останалите жители ще бъдат приканени да провеждат времето си по този начин, че да употребяват пощата и банкоматите след този час. Този график ще бъде прилаган до 23 април.

Получаването на пенсиите по дребните обитаеми места ще става според прибавен график, допълват от общината. От там осведомят още, че при приемането на пенсиите на опашките ще се раздават маски за тези възрастни хора, които нямат, за тяхната предварителна защита. В дните преди приемане на пенсиите местата за приемането им ще бъдат дезинфекцирани предпочитано по няколко пъти на ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР