Община Чепеларе получи одобрение за финансиране за реконструкция и рехабилитация

...
Община Чепеларе получи одобрение за финансиране за реконструкция и рехабилитация
Коментари Харесай

Община Чепеларе спечели проект за близо 1 млн лева за ремонт на две улици

Община Чепеларе получи утвърждение за финансиране за реорганизация и рехабилитация на ул. " 24-ти май " в размер на 976 128.25 лева .
Чрез планово предложение, което бе подадено на 05.07.2018 година Община Чепеларе кандидатства по подмярка 7.2. „ Инвестиции в основаването, подобряването или разширението на всички типове дребна по мащаби инфраструктура “ от мярка 7 „ Основни услуги и възобновяване на селата в селските региони “ от Програма за развиване на селските региони 2014 – 2020 година
Реализацията на плана ще понижи рисковете от пътнотранспортни катастрофи , ще улесни работата на полиция, пожарна и спешна помощ, сметосъбиране и транспортиране на отпадъците, както и активността по поддържане на непорочност на обитаемото място. Основна цел е реализиране на уравновесено териториално развиване, посредством сложно възстановяване положението на техническата инфраструктура на територията на Община Чепеларе.
След сключване на контракт с Държавен фонд „ Земеделие “ в 30-дневен период следва и пускане на процедура по Закон за обществените поръчки.
Срокът за осъществяване на плана е 36 месеца .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР