Община Чепеларе кани всички жители и гости на града на

...
Община Чепеларе кани всички жители и гости на града на
Коментари Харесай

Три дни ще звучат шлагерни и стари градски песни в Чепеларе

Община Чепеларе кани всички поданици и посетители на града на националния фестивал на старите градски, шлагерни и известни песни - „ Полъх от минали фантазии “, който ще се състои за четвърта поредна година в гр. Чепеларе на площад „ Олимпийски “. Официалното разкриване ще бъде от 16:30 часа на 29 юни 2019 година Отново ръководител на журито ще бъде Христо Кидиков. Tази година песните ще бъдат разграничени в две обособени категории – остарели градски песни и шлагерни и известни песни – като ще има награден фонд и за двете, а самите реализатори ще могат да се изявявaт като група или солисти, дуети и трио. Фестивалът за шлагерна и остаряла градска ария „ Полъх от минали фантазии “ е единствен за района на Родопите. Организатори на фестивала са Община Чепеларе, НЧ „ Родопска искра 1880 “ и Сдружение на ресторантьори, хотелиери и търговци в Чепеларе.
В навечерието на фестивала за положителното въодушевление ще се погрижат изпълнителите Елена Маленкая, Екатерина Лимарова, Татяна Баланчук, Илья Баланчук с концертната стратегия “От Русия и обич “ - обичани и известни песни от Русия и България. Концертът ще стартира в 18:00 часа на 28 юни на градския площад.
На 29.06.2019 година от 20:00 часа на площад „ Олимпийски “ ще бъдем в компанията на обичаната българска  изпълнителка Мими Иванова. По-късно от 21:30 часа пред Паметника на починалите във войните чепеларци ще бъде показано светлинно-звуковото шоу. Спектакълът-„ пърформънс “ „ Звук и светлина – Паметта на Чепеларе “ ще бъде показан на феновете, като подчертава върху величието на историята и значимите моменти от борбите при освобождението на Родопите, както и върху развиването на Чепеларе през годините и до през днешния ден.
Програмата на светлинно-звуковото шоу „ Звук и светлина – Паметта на Чепеларе “ ще продължи и на 30 юни 2019 година
Същевременно в к.к. Пампорово и Мечи чал във връзка откриването на летен сезон 2019 година и новия Конферентен блок в комплекса, на 29.06. лифтовите уреди ще могат да се употребяват гратис.
Туристически център Пампорово ще обслужва туристите в курорта с настояща информация за услуги, забележителности и направления. Целта му е да ориентира гостите на курорта за опциите за спорт и дейна отмора като: планинско колоездене, плуване, конна езда, пешеходен туризъм, тенис, футбол, лов на риба, туристически и алпийски направления, втурване с лодки в пещера, джип сафари, скално катерене.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР