Община Бургас стартира за втори път кампанията Ученик на годината.

...
Община Бургас стартира за втори път кампанията Ученик на годината.
Коментари Харесай

Бургас избира ученик на годината

Община Бургас започва за повторно акцията " Ученик на годината ". Тя е част от програмата " Бургаски деца " на администрацията и има за цел да предизвиква и поддържа изявени младежи с достижения в региона на образованието, науката и изкуствата.

Имената на номинираните за наградата възпитаници са оповестени и всеки може да даде своя избор за някое от децата. Предложенията за номинации се насочат от шефовете на учебните заведения или експертна комисия и са в следните категории:

1.    " Изкуства " - " Индивидуални реализатори " и " Формации ".

2.    " Математика и естествени науки " - I-VII клас и VIII-XII клас.

3.    " Хуманитарни науки ".

В идващите две седмици всеки ще има опция да гласоподава за своя любимец тук.

Там, с изключение на имената на учениците, са посочени и постигнатите от тях триумфи през годината на надпревари и олимпиади.

Победителите ще бъдат избрани въз основата на резултатите от гласуването. За да дадете своя глас, би трябвало да посочите годен e-mail адрес. На него ще получите линк за удостоверение на вашия глас, който ще бъде регистриран, откакто извършите потвърждението. Гласуването е еднократно във всяка категория и възрастова група и продължава до 12:00 часа на 3 декември.

Условията за предоставяне на избор имат за цел да не се допусне един човек да гласоподава неведнъж за избран претендент, което би компрометирало състезанието.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР