Община Бургас открива два нови пункта за раздаване на топла

...
Община Бургас открива два нови пункта за раздаване на топла
Коментари Харесай

Откриват два нови пункта за раздаване на топла храна

Община Бургас открива два нови пункта за разпределяне на топла храна, находящи се в ж. к. " Славейков " до блок 38 и в ж. к. " Изгрев " до блок 28 /пунктове на Детска кухня/. Потребителите на обществената услуга ще получават топъл обяд в новите пунктове всеки работен ден от 12.15 до 12.45 часа.

Гражданите, искащи да бъдат включени в " публичната столова " могат да подават заявление-декларация /по образец/ в Центъра за административно обслужване на жители /деловодство/, на ул. " Александровска " 26, всеки работен ден от 08.30 до 17.15 часа.

Заявление-декларация може да бъде изтеглено от уеб страницата на Община Бургас.

Община Бургас продължава осъществяването на обществената услуга " Обществена столова " в осъществяване на Договор № BG05FMOP001-3.002-0154-C04 " Топъл обяд за хората в потребност от Община Бургас ", по процедура за непосредствено даване на безплатна финансова помощ (БФП) BG05FMOP001-3.002 " Осигуряване на топъл обяд 2016 - 2019 " по Оперативната стратегия за храни и/или главно материално подкрепяне, съфинансирана от Фонда за европейско подкрепяне на най-нуждаещите се лица (ФЕПНЛ) за интервала 2014-2020 година

Реализацията на този план е част от целенасочената обществена политика, която Община Бургас развива в поддръжка на хората, живеещи в материално лишаване и в риск от обществена изолираност.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР