Община Бургас монтира камери за видеонаблюдение по крайбрежната алея от

...
Община Бургас монтира камери за видеонаблюдение по крайбрежната алея от
Коментари Харесай

В Бургас поставят още 40 камери по крайбрежната алея от Моста до квартал Сарафово

Община Бургас инсталира камери за видеонаблюдение по крайбрежната алея от Моста до квартал " Сарафово ", с цел да може умерено да се употребява когато и да е на денонощието.
Ще бъдат сложени 40 устройства за наблюдаване, които разполагат със специфичен филтър за снимане и през нощта. Така ще се увеличи степента на сигурност.
Едновременно с слагането на камерите се инсталират и WiFi устройства за безвъзмезден интернет. Така посетителите на крайбрежната алея ще разполагат с добра интернет връзка до момента в който вършат своята разходка измежду природата.

В момента в Бургас са инсталирани над 900 камери, които са част от системата за видеонаблюдение в града. Те са ситуирани на публични места, където се събират доста жители, основни кръстовища, улици, детски и спортни площадки, учебни заведения, значими културно-исторически обекти.
Благодарение на системата за видеонаблюдение на Община Бургас са разкрити причинителите на доста противообществени прояви, при които е развалено или унищожено имущество.
Амбицията на администрацията е да продължи да уголемява системата, с което да подсигурява по-голяма сигурност и успокоение на жителите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР