Община Бургас или да укрепи и пребоядиса гларуса или да

...
Община Бургас или да укрепи и пребоядиса гларуса или да
Коментари Харесай

Бургазлии беснеят: Скъпи гости, този проскубан гларус не е символ на града ни

Община Бургас или да укрепи и пребоядиса гларуса или да го отстрани от градинката пред интерхотел „ България ”. За това прикани бургазлийка, представена от " Флагман ". Жената работи в административна постройка наоколо до т.нар.скулпутура, която дружно с наниза от чирузи и още няколко морски резултата бяха чудна комбинация за последните Никулденски празници през декември м.г.

„ След това творбите, направени от неустойчиви материали, останаха в градинката, само че надали някой допускаше, че тая пролет гларусът ще се трансформира в най-предпочитаното място за фотоси на чужденците. Масово качват децата си върху опърпаната птица, а и самите възрастни театралничат – като че ли това ни е признакът. Хората по този начин го одобряват, само че по този начин ли би трябвало да се представяме?!”, написа Недялка Факирова.

До вниманието на Община Бургас и Дружеството на художниците, чието седалище е тъкмо пред окаяната птица - самичък по себе си гларусът е положително осъществяване, само че дано бъде укрепен или отлят от постоянен материал. Иначе бургазлии нямат нищо срещу да е знак.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР