Община Борован разпространи апел за помощ на двама сираци, загубили

...
Община Борован разпространи апел за помощ на двама сираци, загубили
Коментари Харесай

Зов за помощ! Събират пари за транспортирането на жена от Борован, починала в Италия

Община Борован популяризира зов за помощ на двама сираци, изгубили татко си преди години, а в този момент и майка си. Необходи са им средства, за приберат тялото на майка си от Италия.
Публикуваме апела без редакторка интервенция:

"Скъпи сънародници, съграждани, близки и другари!
Обръщам се с молба към всички вас, които могат да оказват помощ в подобен драматичен и сложен миг на две деца, сираци изгубили татко си преди година, а в този момент и майка си Виолета Белниколовска от село Борован, която работеше в Италия с цел да изкарва прехраната си и да оказва помощ на фамилията си.
Майката е умряла в Италия, най-вероятно от инфаркт. Намерена е в квартирата си от друга българка, която е извикала съответните органи, с цел да установяват гибелта! В момента дамата е в морга, до момента в който завърши делото след аутопсията, с цел да се удостовери гибелта.Такава е процедурата, с цел да могат околните да приберат тялото и да се транспортира до България! Повечето от нас знаят, каква голяма и непостижима сума е това за едно семейство! Ние като близки на фамилията, макар отхвърли на децата и да създадем този Апел за помощ, въпреки всичко взехме решение, че това е наше човешко право в такива моменти, да си оказваме помощ и поддържаме, като отделим всеки колкото може, с цел да се съберат парите за превозването и останалите разноски, с цел да могат да приберат тялото на майка си!
Вярваме, че към момента има положителни и състрадателни хора!!! ".

Сумата е 4500€ (евро)
Титуляр на сметката:
Светла Иванова Белниколовска ( дъщеря)
Основание- ДАРЕНИЕ
IBAN: BG77UBBS80021097141040
PayPal сметка:


Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР