Община Благоевград започна кампания по премахването на стари автомобили, които

...
Община Благоевград започна кампания по премахването на стари автомобили, които
Коментари Харесай

Осигуряват повече места за паркиране в Благоевград

Община Благоевград стартира акция по премахването на остарели коли, които са спрени от придвижване и не се употребяват от притежателите им. Ако не бъдат премeстени непринудено, колите се предават на вторични първични материали. Целта е да се реши казусът с паркирането, както в централната част на града, по този начин и в кварталите.

Комисия от общински чиновници прави оглед и преценя кои коли би трябвало да бъдат отстранени. А притежателите им имат период от три месеца, с цел да освободят непринудено място за паркиране.
Антон Ковачев, община Благоевград: В такава категория попадат колите, които са изоставени от притежателите и които нямат механически обзор повече от две години, а също са с отстранена регистрация.
От общината споделиха, че коли, които не се употребяват, ще бъдат премахвани и от селата. Жители на Благоевград утвърждават самодейността, само че съгласно тях би трябвало да се изградят повече паркинги, с цел да се реши казусът.

От общината обясниха, че мъчно съумяват да наложат парична глоба на притежателите на остарели коли, тъй като огромна част от тях са в чужбина и не могат да бъдат открити.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР