Община Благоевград е домакин на държавното първенство по таекун-до, версия

...
Община Благоевград е домакин на държавното първенство по таекун-до, версия
Коментари Харесай

Благоевград е домакин на държавното първенство по таекун-до

Община Благоевград е хазаин на държавното състезание по таекун-до, версия ITF, оповестиха от общината. То се провежда от благоевградския таекун-до ITF клуб "Фолкън ". Спортното събитие започва през днешния ден и ще продължи до 3 февруари (неделя).

Първенството по таекун-до се организира в зала "Скаптопара " от 9:00 часа до 19:00 часа при вход свободен. Състезателите са от всички възрастови групи - юноши и девойки, мъже и дами. Участват 21 клуба от цяла България, а картотекираните състезатели са 360. Таекуондистите се борят за квоти за европейското състезание през 2019 година, което ще се организира в Римини (Италия).

Таекуон-до ITF клуб "Фолкън " е един от водещите в България, с голям брой извоювани от негови състезатели купи, трофеи, медали от международни и европейски шампионати, напомнят от община Благоевград. От съвсем година време спортистите от "Фолкън " организират своите тренировки в новата и изцяло оборудвана зала "Орфей " в парк "Македония ", оформил се на територията на предоставените на общината някогашни военни парцели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР